2
Atletika

FOTO: ASS

POTRESNA PORUKA ATLETIČARA – ASMIR KOLAŠINAC: Ministre, molim Vas pomozite, ljudi nam umiru (FOTO)

Objavljeno: 05.07.20 u 11:19

Srpski atletičar Asmir Kolašinac, evropski dvoranski šampion i osvajač bronze na otvorenom u bacanju kugle, se iz očaja porukom obratio ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru zbog kritične situacije sa korona virusom u njegovoj Sjenici.

U vapaju za pomoć Kolašinac je obavestio Ministra o teškoj situaciji u Sjenici i Novom Pazaru i zamolio je za pomoć.

– Poštovani ministre Lončar, Asmir Kolašinac je, atletičar, reprezentativac naše Srbije. Situacija u Sjenici je dramatično teška, veliki je broj teško obolelih i umrlih. Kapaciteti Doma zdravlja Sjenice su pred kolapsom u šta sam se lično uverio. Veliki broj zdravstvenih radnika je zaražen. Interno odeljenje je prepuno i pretvorilo se u kovid odeljenje, a pacijenti iz sata u sat u pristižu u izuzetno teškom stanju. U Sjenici je gore nego u Novom Pazaru, danas je umrlo 10 ljudi. S obzrom na to da se lično poznajemo, imao sam slobodu da vas direktno kontaktiram. Panika i strah je u narodu i zato je jako bitno da se brzo deluje, piše u poruci koju je Kolašinac poslao ministru.

Brzo je dobio i odgovor Lončara.

– Apsolutno vas razumem. Sada će vam se javiti (koordinator Opšte bolnice Novi Pazar, doktor) Mirsad Đerlek i biće sve rešeno – rekao je Lončar.

FOTO: ASS

0
0

2 Komentara

  1. mogli bi tog carobnjaka da posaljete i u sve ostale ugrozene krajeve da SVE RESI!! Recimo da mu treba 3 dana da obidje Srbiju i da u sredu objavimo da je SVE RESENO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter