0
Fudbal

FOTO: Instagram/privatna arhiva

OGLASIO SE TOŠIĆ: Imali su noževe i šokere, policija je brzo reagovala, jedna žena ozbiljnije je povređena!

Objavljeno: 05.07.20 u 12:49

Vest koja se jutros pojavila u brojnim beogradskim medijima da je Duško Tošić zajedno sa prijateljima napadnut na Kalemegdanu, tačna je, potvrdio je fudbaler.
Nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić jutros je sa svojim prijateljima, kao i dan pre toga trenirao na Kalemegdanu, a tokom džoginga napala ih je grupa huligana. Informaciju je na Instagramu potvrdio sam Tošić koji je rekao da je policija brzo reagovala. 

– Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu, na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektro-šokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posledica. Policija je blagovremeno reagovala i pohapsila napadače koji su nažalost uspeli da ozbiljnije povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila – rekao je Tošić.

FOTO: Duško Tošić / Instagram 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter