4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIO JE VIĐEN U DRESU PARTIZANA: Ništa od povratka, poznato gde napadač nastavlja karijeru!

Objavljeno: 05.07.20 u 10:17

Očekivalo se da se napadač vrati u matični Partizan, ali čini se da neće dočekati svojih pet minuta.

Talentovani napadač Nemanja Nikolić postigao je dogovor sa Partizanom i generalnim direktorom Milošem Vazurom i zvanično više nije igrač crno-belih.

PRKOSI GODINAMA – VESELJKO TRIVUNOVIĆ ZA HS: Imam još motiva da igram, prepoznao sam veliku ambiciju Hajduka!

Nikolić je u razgovoru za ‘Telegraf‘ potvrdio da se neće vraćati u Humsku.

– S obzirom na činjenicu da trenutno nisam u planovima stručnog štaba Partizana, odlučio sam, zajedno sa Milošem Vazurom i agentom Radetom Ćaldovićem, da nastavim dalje sa Spartakom. Mogu samo da se zahvalim Vazuri na džentlmenskom dogovoru, jer mi je nekoliko puta izašao u susret, kao i čelnicima Subotičana čija su mi vrata uvek bila otvorena. Imam još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali s obzirom na klimu koja vlada, smatrao sam da je bolje da radim sa nekom ekipom, nego da treniram u maloj grupi u Teleoptiku. Voleo bih naravno da sam dobio priliku u Humskoj, no, ništa se nije promenilo u vezi sa mojim statusom, pa ću od zime gledati da pronađem inostrani angažman – kaže Nemanja Nikolić.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter