1
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC DOVEO NAPADAČA: ‘Zmajevi’ potpisali bivšeg igrača Zvezde!

Objavljeno: 04.07.20 u 14:49

Fudbalski klub Voždovac danas je četvorogodišnjim profesionalnim ugovorom vezao za sebe talentovanog centarfora rođenog 2001. godine, Lazara Popovića.

Popović je prošao fudbalsku školu Crvene Zvezde, a u redove Voždovca stigao je početkom godine iz Grafičara.

Stasiti napadač ugovor je potpisao u društvu Generalnog direktora kluba Miloša Mirkovića, a dogovor je da narednu sezonu provede u ekipi Kolubare kao pozajmljen igrač Voždovca.

– Voždovac je u Lazaru prepoznao ogroman talenat i potencijal i srećan sam što smo danas potpisali ugovor. Imamo sjajnu saradnju sa Kolubarom iz Lazarevca koja je odlična fudbalska sredina za stasavanje mladih igrača i nema sumnje da će Lazar u narednih godinu dana imati sve uslove da napreduje i vrati se na ‘Krov’ sa još više utakmica u nogama i želim mu sreću, i puno uspeha i napretka sa porukom da ga čekamo na startu sledeće sezone – istakao je direktor kluba.

Mladi napadač istakao je da je srećan što je potpisao profesionalni ugovor sa ‘Zmajevima’ i istakao Voždovac kao klub u kojem mlad igrač može da se oseća sjajno i fudbalski napreduje.

Proteklih šest meseci deo sam tima Voždovca i ono što sam zatekao u ovom klubu ne može da se meri ni sa čim. Klub pruža sve uslove za kvalitetan napredak mladog igrača i zbog toga sam srećan što sam potpisao profesionalni ugovor i što ću svoju budućnost vezati za Voždovac. U Kolubari ću imati priliku da sarađujem sa odličnim trenerom, i želja mi je da pokažem šta mogu i da se kao još bolji igrač vratim na ‘Krov’ – zadovoljan je bio mladi napadač nakon potpisa.

Lazar Popović je prethodne polusezone nastupao za omladinski tim Voždovca koji je pružao sjajne partije i zauzeo peto mesto u Omladinskoj ligi Srbije. 

 

FOTO: FK Voždovac

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter