0
Domaći fudbal

FOTO: FK Hajduk Divoš

PRKOSI GODINAMA – VESELJKO TRIVUNOVIĆ ZA HS: Imam još motiva da igram, prepoznao sam veliku ambiciju Hajduka!

Objavljeno: 04.07.20 u 16:11

Vest da je Veseljko Trivunović novi igrač fudbalskog kluba Hajduk iz Divoša odjeknula je srpskim fudbalom, a iskusni igrač je u razgovoru za HotSport potvrdio dolazak u ekipu iz Srema.

Trivunović sa punih 40 godina i ogromnim iskustvom, odlučio je da narednu sezonu igra za ekipu Hajduka iz Divoša.

– Na poziv velikog ljubitelja fudbala i čoveka koji voli taj sport, to je sportski direktor Hajduka, gospodin Stojan Kljajić, koji je meni bio potpredsednik dok sam bio član OFK Beograda. Bio sam u Čelarevu, mislio sam tamo još da igram, ali njegov poziv, plan za budućnost i odlična organizovanost kluba  bili su presudni u odluci – započeo je Trivunović.

Hajduk iz Divoša može da se pohvali da je u svoje redove doveo iskusnog vezistu koji ima veoma bogatu karijeru, i šest nastupa za reprezentaciju Srbije uz jedan pogodak, a 40-godišnji fudbaler je rekao da je vrlo brzo postigao dogovor sa čelnim ljudima kluba.

– Vrlo brzo smo se dogovorili, i oko uslova. Njegova želja (sportski direktor Kljajić) je bila da me dovede. Vrlo lako smo našli zajednički jezik. Drago mi je da ću biti deo tog kolektiva – ističe vezista.

On smatra da Divoš zaslužuje znatno više.

– Sve što Divoš ima, infrastruktura, stadion, zaslužuje da ima srpskog ligaša. Videćemo kako će izgledati na terenu – ističe nekadašnji as OFK Beograda, koji još ima želju da se profesionalno bavi fudbalom.

– Imam želju. Jedino je problem što sam otvorio školu fudbala, to može biti mali problem. Ali imam i volju i želju. Kada vidim ambicioznog čoveka koji izdvaja novac i ulaže celog sebe, svakako imam motiv. Dosta mi je klubova gde su razna i velika obećanja, a niko ne ispoštuje dogovor. Prepoznao sam ambiciju i došao sam da pomognem klubu u njegovom napredovanju – zaključio je Veseljko Trivunović u razgovoru za HotSport.

 

Trivunović je upisao 202 nastupa u Superligi Srbije sa postignutih 14 golova i podeljenom 21 asistencijom, čak tri asistencije na svega četiri utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i 14 utakmica u najjačem fudbalskom takmičenju Azerbejdžana.

 

FOTO: FK Hajduk Divoš

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter