3
Domaći fudbal

PREDSEDNIK CRNO-BELIH: Titula je prioritet!

Objavljeno: 04.07.20 u 19:08

Nakon kraćeg odmora od sezone u kojoj ekipa iz Humske nije osvojila nijedan trofej, crno-beli su u subotu ujutru imali prvo okupljanje pred početak priprema.

U obraćanju igračima i stručnom štabu, predsednik Partizana Milorad Vučelić je izanalizirao prethodnu sezonu i najavio ambicije.

– Mi smo u ovim takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali smo sjajne pobede, ali na kraju nismo pobedili ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet, a za utehu se može reći da smo pravi srpski klub. To je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda, ta načela po kojima je važno učestvovati i da ove godine pobedimo pre svega u prvenstvu i ostvarimo što bolji uspeh u Evropi. Voleo bih da osvojimo Kup koji smo ove godine izgubili zahvaljujuci našoj lošoj utakmici, meču u kojem nismo igrali sa dovoljno žara – rekao je prvi čovek kluba.

Partizan u novu sezonu ulazi uz promenjeni stručni štab, pošto je Milana Ðuričića zamenio Radovan Ćurčić.

„Žao mi je što nema Ðumija, člana našeg stručnog štaba, mog ličnog prijatelja i čoveka koji je mnogo dao Partizanu. Želim da mu se zahvalim u ime svih nas i u svoje lično ime. Takođe želim da Radovanu poželim dobrodošlicu u stručni štab. Verujemo u njegove dokazane kvalitete i da ce dati dragocen doprinos našim uspesima u narednom periodu“.

SKANDAL TRESE JERMENIJU: Pet timova diskvalifikovano, liga suspendovana

Oko kvaliteta tima Save Miloševića, tu nema mnogo da se priča.

– Ovde ima igrača vrhunskog i najvišeg kvaliteta. Nema boljih igrača u Srbiji i nadaleko. Ali samo kada igrate punom koncentracijom vi ste veliki tim. To smo pokazali u onoj utakmici protiv Mancester junajteda, bez obzira na njihov nesrećan ishod. Želim vam da igrate punim angažmanom. Ne treba da ostavljate srce na terenu, najbolje je da srce bude tamo gde jeste. To srce treba da upravlja vašim znanjem i vašim kvalitetom. Radovaćemo se pobedama i strepećemo, ali kada vidim vaš angažman, odmah mogu da vam kažem ishod tih utakmica – vi ćete pobediti. Hladna glava, srce u grudima i borba na terenu – dodao je Milorad Vucelic.

Na početku priprema u Zemunelu, od igrača su prisutni bili:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Šćekić, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Nikola Lakčević, Ðorde Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Colić, Dragan Bojat, Savo Arambašić, Boris Krstić.

0
0

3 Komentara

  1. VuCELA, VAZURA NAPOLJE.
    VI BRE SAMO MULJATE I
    KUPUJETE VREME. VI STE
    DVA TESKA AMATERA A I TIM
    NAM NIJE ZA PRVAKA.

    P. S. 15 MILKI OD SADIKA.
    P DOVEDITE TRI CETIRI KO
    NATKA DA PRAVE RAZLIKU.
    TANKI U UPRAVI ,TANKI U
    KVALITETU TIMA. NE VALJA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter