9
Domaći fudbal

NOVA ‘BOMBA’ NA MARAKANI: Bivši fudbaler Juventusa stiže u Zvezdu?

Objavljeno: 04.07.20 u 21:22

Zbog činjenice da su dve godine zaredom igrali Ligu Šampiona, crveno-beli bi mogli da budu interesantan klub mnogim igračima.

Kako saznaje ‘Mondo’, Mauricio Isla bi mogao da bude novo pojačanje Crvene Zvezde. Jedino što bi moglo da predstavlja problem jeste njegova plata, budući da ima visoka primanja.

JEZIVA SUDBINA: Prelepa sportistkinja ostala bez noge nakon nesreće koja joj se desila kod kuće

Iskusni Čileanac ima 32 godine, igra na poziciji zadnjeg veznog ili desnog beka, do sada je igrao u Fenerbahčeu, gde je stigao iz Juventusa pre tri godine sa kojim je osvojio dve titule prvaka države.

U karijeri je još igrao za Udineze, Kvins Park Rendžers, Olimpik Marsej i Kaljari.

0
0

9 Komentara

  1. Zaista ne vidim potrebu za dovodjenjem skupog desnog beka od 32 godine. Treba dovesti 2 bas dobra igraca, ostalo imas u klubu i uigravas. Treba se rastetretiti viska igraca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda za mesto zadnjeg veznog ima 8 plaćenih igrača pod ugovorom , plus Gobeljić i Gajić za desnog beka, ukupno 10. Sada će dovesti jedanaestog Nzobia (povređenog) i dvanaestog Mauricija od 33 godine? Pa, ovde neko nije normalan!

    0
    0
    Odgovori
  3. Moze biti jel Crvena Zvezda oslobodjenja poreza jedini klub u Srbiji je Zvezda koja ne placa porez to samo znaju unutra kluba e zato ima para da dovode strance zalosno gde ide srpski fudbal

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter