0
Ostali sportovi

JEZIVA SUDBINA: Prelepa sportistkinja ostala bez noge nakon nesreće koja joj se desila kod kuće

Objavljeno: 04.07.20 u 20:21

Doktori su morali da joj amputiraju levu nogu nakon nesreće koja je zadesila kod kuće.

Golman Joanis Menko jedna je od poznatijih sportistkinja u Kolumbiji, a jedno sasvim obično popodne u Bogoti joj je zauvek promenilo život.

Joanis je do novembra bila član Real Santander San Andres, ekipe iz prve divizije. Ozbiljne povrede je pretrpela ove nedelje kada je, sasvim slučajno, udarila u staklena vrata u kući. Staklo joj je poseklo levu nogu, što je napravilo duboki rez na femoralnoj arteriji – prenosi ‘ESPN’.

Poruke podrške za devojku stižu iz čitavog sveta.

– Na sreću Joanis je imala osiguranje, pa je mogla da primi neophodnu medicinsku pomoć koja joj je spasila život. Pričao sam sa Upravnim odborom kluba i utvrdili smo da uradimo šta možemo da ona nastavi da bude deo Realove porodice. Ona je neko ko je ostavio trag harizmom i karakterom. Mi smo sigurni da ona ima veštine potrebne da nastavi i sigurni smo da će se vratiti svom životu i suočiti se sa tim na njabolji način. Ona je ratnik – rekao je predsednik kluba Gustavo Nunjez ua ‘La Vangardiju’.

FOTO: Instagram/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter