0
Evropske lige

GOLČINA ALABE IZ SLOBODNJAKA: ‘BAVARCI’ osvojili duplu krunu (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.20 u 22:19

Fudbaleri Bajerna savladali Bajer Leverkuzen sa 4:2 (2:0) na Olimpijskom stadionu u Berlinu, i tako osvojili duplu krunu.

Bajern je već u 16. minutu stigao do vođstva, slobodni udarac sa ivice kaznenog prostora, trojica fudbalera oko lopte i David Alaba koji praktično bez zaleta šalje loptu u gornji levi ugao.

Osam minuta kasnije tim Hansija Flika duplirao je prednost, odlično je Džošua Kimih dao loptu u prostor, a Serž Gnabri je šutirao iskosa sa desne strane i pogodio suprotnu malu mrežu. Meč je definitivno odlučen u 59. minutu, kada je Robert Levandovski šutirao sa oko 25 metara, lopta je išla ne toliko snažno u golmana Hradeckog, koji pravi veliku grešku i dozvoljava da ona završi u mreži.

Strateg Leverkuzena je uočio da mora napravi neku promenu u svom timu, jer više nisu imali šta da čekaju. Otuda smo videli sjajno drugo poluvreme, pre svega ravnopravnije.

Bender je postigao pogodak za Bajer posle kornera Demirbaja, ali Bavarci su bez ikakvih problema priveli meč kraju i u završnici su postigli četvrti gol preko Levandovskog kojem je u kontri asistirao Perišić.

Šampion Nemačke je na taj način odbranio trofej i 20. put osvojio Kup Nemačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter