1
Domaći fudbal

ZVEZDINA VELIKA ŽELJA U BAČKOJ TOPOLI: Shvatio sam da mi je sigurnije da dođem u TSC

Objavljeno: 03.07.20 u 17:35

TSC se danas vratio treninzima i pripremi za novu sezonu, uz jedno novo lice u timu. 

Ofanzivni vezni igrač Mihajlo Banjac (1999. godište), koji je danas potpisao trogodišnji ugovor sa FK TSC iz Bačke Topole, izjavio je da je taj klub izabrao zbog šanse koju mu pruža da igra i da se razvija.

– Mlad sam igrač, treba mi utakmica, potrebna mi je minutaža na terenu. U Inđiji, iz koje dolazim, u poslednjih desetak kola prošle sezone sam dobio šansu da igram i pokazao sam da zaslužujem to mesto u timu. Shvatio sam da mi je sigurnije da dođem u TSC, gde me cene i traže, nego da odem negde u neki veliki klub i da nemam minutažu – rekao je Banjac, koji se danas u Bačkoj Topoli predstavio medijima u dresu TSC.

Banjac je dodao i da je njegova prirodna pozicija polu-špic, ali da mu nije strano da igra ni na mestu zadnjeg veznog igrača ili desnog krila.

Na šefu je da odluči gde najbolje mogu da se uklopim i na kojoj poziciji mogu da pružim maksimum za našu ekipu – dodao je on.

Mladi igrač je napomenuo da veruje da će narednih pet nedelja priprema biti dovoljne da se uigra sa novom ekipom.

-Važno je da prođemo bez povreda, da se polako uigramo. Imaćemo i pet pripremnih utakmica, doći će i rezultat – kazao je Banjac.

Šef stručnog štaba TSC-a Zoltan Sabo složio se sa svojim novim igračem da ima dovoljno vremena za pripreme za novu sezonu, za Superligu, koja će početi 1. avgusta.

Nismo imali veliku pauzu, svega nedelju dana. Pre dva dana samo počeli sa treninzima i za sada sve teče prema planu – rekao je Sabo, uz napomenu da im se pridružila pojačanja, pored Banjca i mladi Damjan Dostanić, koji je došao iz škole holandskog Ajaksa.

– Očekujemo da nam se pridruže još dva igrača, pogotovo mlađi igrači, koji će biti i naši bonus igrači za sledeću sezonu – rekao je Sabo i dodao da smatra da će petonedeljne pripreme biti dovoljne, uz dozu sreće da sve posluži zdravlje i da se izbegnu povrede – rekao je Sabo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter