3
U pripremi

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA NE STAJE: Četvrto pojačanje odjeknuće jako! Stiže NBA zver (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.20 u 18:05

Lendri Noko, Džordan Lojd i Kori Volden, igrači su koji su do sada pojačali Crvenu zvezdu, a srpski evroligaš neće se tu zaustaviti.

Najavljen je i dolazak odličnog beka-šutera koji je prethodne sezone nastupao u ekipi Efesa. Reč je o Džejmsu Andersonu, jednom od najboljih bekova u evropskoj košarci. Tridesetjednogodišnjaka krasi i NBA iskustvo.

Kako navodi portal ‘MaksbetSport‘ njemu je istekao ugovor sa Anadolu Efesom, a upravo taj adut pokušava Crvena zvezda da iskoristi. U Evropi je nastupao za Žalgiris, Darušafaku, Himki i Anadolu Efes.

U NBA ligi je draftovan 2010. godine kao 20. pik u prvoj rundi od strane San Antonio Sparsa. Nastupao je i za Filadelfiju Seventisiksers, Hjuston Rokitse i Sakramento Kingse.

Upravo je protiv Hjustona 2013. godine imao partiju karijere kada je u meču koji je završio u produžetku ubacio 36 poena u pobedi Filadelfije

0
0

3 Komentara

  1. Ne tako davno Covic rece bice kupujmo domace.Ne vidim da je iko od domacih dosao.Ne znam zasto covek ima potrebu da laze.Reci iskreno oteracemo strance i dovescemo druge.

    0
    0
    Odgovori
    • Baš će tebi da kaže šta će da uradi i koji su mu naredni potezi. Glupost!!! Verovatno imaš 16 godina, kada tako „plitko“ razmišljaše Nekada beše, kada je Milko Đurovski prešao u Partizan… Jedan dan info da ide, pa da ostaje, pa Partizan nije zainteresovan, pa ide u Dinamo, pa intervju u Tempu da sigurno ostaje… A on je već sve bio dogovorio sa Partizanom i bi sklonjen u inostranstvo, čini mi se u Prag… Pa normalno da su ga krili inače ga nikada ne bi ni doveli. Slično je Zvezda dovela Mrkelu svojevremeno, pa i Piksija. Jeste drugi sport, ali princip rada u prelaznom rokovima je sličan..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter