0
Evropske lige

ZVANIČNO!: Bajern doveo veliko pojačanje!

Objavljeno: 03.07.20 u 09:43

Doskorašnji fudbaler Mančester Sitija Liroj Sane zvanično je potpisao petogodišnji ugovor sa Bajernom.

U saopštenju se navodi da je 24-godišnjak potpisao petogodišnji ugovor do 30. juna 2025. godine, a već sledeće nedelje će se priključiti ekipi u pripremama za sledeću sezonu.

– Zadovoljstvo nam je što možemo da poželimo Saneu dobrodošlicu. On je izuzetan igrač, koji je svoje kvalitete dokazao tokom prethodnih godina, pogotovo u reprezentaciji. Naš cilj je da u Bajernu okupimo najbolje nemačke fudbalere – rekao je predsednik kluba Karl-Hajnc Rumenige.

TEKTONSKI POTRES SVETSKOG NIVOA: Gotova jedna era, Mesi odlazi iz Barse?

Sane dolazi iz Mančester Sitija, za koji je igrao od 2016. godine.

– Bajern je veliki klub, koji ima velike ciljeve, kao i ja. Radujem se novim izazovima i jedva čekam da počnem da radim sa timom. Znam već Hansija Flika iz reprezentacije, imali smo dobar odnos tamo. Želim da sa Bajernom osvojim svaku moguću titulu, a Liga šampiona je prioritet – kazao je 24-godišnjak.

Kako su ranije preneli inostrani mediji, reprezentativac Nemačke se u klub iz Bavarske preselio za 54.8 miliona funti. Navodno će zarađivati 17 miliona evra po sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter