0
Evropske lige

SRBIN ‘VOZIO’ LOKOMOTIVU DO TROFEJA – PETROVIĆ ZA HS: Kup posvećujem mojim ‘Meraklijama’ i svim Nišlijama!

Objavljeno: 02.07.20 u 10:22

Srpski defanzivac karijeru je počeo u Radničkom iz Niša 2007. godine, a dres Nišlija nosio je do 2018. godine.

Usledila je selidba u Plovdiv gde je Miloš Petrović veoma brzo postao važan šraf odbrane bugarske Lokomotive, a juče je u duelu protiv ljutog rivala CSKA iz Sofije (0:0) nakon boljeg izvođenja penala (5:3) po drugi put Nišlija podigao pehar pobednika Kupa Bugarske. Čime se upisao u istoriju kluba. 

BIO JE VELIKA ŽELJA CRVENE ZVEZDE: Levi bek potpisao za Legiju (FOTO)

– Veliki je pritisak kada se brani titula, na takav način i protiv takvog protivnika. CSKA dugo godina nije ništa osvojio, željni su bili trofeja i pritak je zbog toga bio još veći. Prvenstveno je meni bitno da sam se upisao u istoriju ovog kluba osvojivši dva kupa za redom – počeo je Petrović.

Razgovarali smo odmah nakon meča, emocije su još bile pomešane. Petrović otkriva i dalje planove.

– Sreća je neopisiva, a tek ću sutra znati kada se slegne sve i dođe na mesto šta smo učinili. Uprava kluba mi je ponudila novi, trogodišnji ugovor, tako da ću u preostalim danima da slavim, a ujedno i pregovaram o novom ugovoru – otkriva defanzivac, 

Imao je i posebnu poruku za navijače Radničkog i sugrađane u Nišu…

Ovaj drugi osvojeni kup posvećujem mojim Nišlijama,  vernim Meraklijama – jasna je poruka Miloša Petrovića defanzivca Lokomotive iz Plovdiva!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter