in , , ,

PAO NOVI POTPIS: Talentovani reprezentativac u Zvezdi do 2023. godine

FOTO: KK Crvema zvezda

KK Crvena zvezda nastavlja sa angažovanjem najtalentovanijih mladih košarkaša u regionu.

Nakon Vudragovića, Topića, Gagića, Gačića, Mišića, novi član kluba je još jedan izuzetno talentovan mladi košarkaš Đorđe Marjanac.

Marjanac rodom iz Banja Luke, rođen je 2004. godine a prethodne sezone nastupao je sa velikim uspehom za ekipu ‘Vizure‘.

ZVEZDA NA POTEZU: Defanzivac se vraća sa pozajmice, hoće li mu Stanković dati drugu šansu?

Đorđe Marjanac je član reprezentacije Srbije za igrače do 15 i 16 godina, jedan je od najtalentovanijih igrača na poziciji krilnog centra i centra u svom uzrastu. 

Veliki ponos i čast za mene, postao sam član kluba koji je najveći u celom regionu i Srbiji. Ovaj dolazak u Crvenu zvezdu je i potvrda da su svi moji koraci do sada bili dobri, i da sam na pravom putu ka onome što je moj cilj kao i svim momcima koji se nalaze u klubu – a to je da stignem do seniorske konkurencije i prvog tima. Dolazak u Crvenu zvezdu je i veliko zadovoljstvo za mog oca i moje bake svi su veliki zvezdaši. Znam većinu momaka iz ovog tima, znamo se i iz reprezentacije i sa utakmica koje smo igrali. Preostaje nam da radimo, treniramo i napredujemo – rekao je Marjanac prilikom potpisa višegodišnjeg ugovora sa KK Crvena zvezda koji će trajati do 2023.godine.

FOTO: Crvena zvezda 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OBAVLJENA NOVA TESTIRANJA: Đokovićeva ‘meč lopta’ protiv koronavirusa

VEZISTA ZVEZDE SE PONOVO TESTIRAO: Stigli rezultati…