in ,

LEČIO JE NAŠE NAJBOLJE SPORTISTE: Poznati doktor preminuo od Korone

Posle teške i kraće bolesti, COVID-19 prerano je uzeo život dr Milanu Mileusniću (49), specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije.

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Završio je mnoge edukacije iz oblasti laseroterapije, kineziologije, ortootike; školu za primenu Platelet-Rich plazme u reparatornoj medicini i rehabilitaciji u Internacionalnom Institutu u Ajndhovenu, Holandija. Završio je multidisciplinarni kurs iz muskuloskeletnog sistema na Medicinskom fakultetu u Beču.

Lečio je mnoge naše poznate ličnosti, među kojima su Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i mnogi drugi vaterpolisti, kao i košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, a tu su i voditelji, glumci Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević

Sindikat lekara i farmaceuta pozvao je lekare da mu sutra u 10 sati minutom ćutanja odaju počast.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FUDBALSKA SRBIJA U SUZAMA: Veliko hvala Iliji Petkoviću, neka mu je večna slava (FOTO) (VIDEO)

LUIS IBANJEZ: Želeo sam da se vratim u Zvezdu, nisu me hteli!