1
Domaći fudbal

ZVEZDA NA POTEZU: Defanzivac se vraća sa pozajmice, hoće li mu Stanković dati drugu šansu?

Objavljeno: 01.07.20 u 16:35

Stefan Hajdin je proteklu sezonu proveo u ekipi Voždovca kao pozajmljen igrač Crvene zvezde i ostavio sjajan utisak, kako na terenu tako i van terena.

Levi bek se odmah po dolasku medju „Zmajeve“ uklopio u ekipu i atmosferu koja vlada na „Krovu“, i moglo bi se reći oživeo svoju karijeru sjajnim igrama u Voždovcu, što je i nateralo čelnike Crvene zvezde da ga povuku iz Voždovca i pruže mu priliku na početku priprema.

SAOPŠTENJE SPORTSKOG DIREKTORA FSS: Nikoga nismo želeli da ponižavamo

Hajdin je izrazio veliku zahvalnost svima u FK Voždovac na velikodušnom prijemu i istakao da je imao priliku da bude deo sjajnog fudbalskog kolektiva.

-Želeo bih da se zahvalim svima u FK Voždovac na prelepih godinu dana koje sam proveo na “Krovu”. Pre svega sam srećan jer sam bio okružen dobrim ljudima, kako trenerima i saigračima, tako i ljudima koji rade u klubu. Voždovac je jedan od najstabilnijih klubova u Srbiji u kojem je atmosfera na zaista visokom nivou i srećan sam što sam imao prilike da se i lično uverim u to. Boravak u Voždovcu napravio je od mene boljeg čoveka i zahvalan sam na prilici koju sam dobio. Još jednom hvala svima, od Uprave kluba, medicinskog bloka, saigrača, ekonomata, bilo mi je zadovoljstvo i srećan sam što vrata Voždovca ostaju uvek otvorena za mene – napomenuo je Hajdin.

Stefan Hajdin je za Voždovac nastupao u 27 mečeva, postigao je dva pogotka a tri puta je bio asistent.

FOTO: Dušan Sandić / FK Voždovac

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter