2
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA DRUGA U EVROLIGI: Sjajno dostignuće za klub sa Malog Kalemegdana

Objavljeno: 01.07.20 u 14:00

Košarkaški klub Crvena zvezda sa velikim ponosom se pohvalila danas da je dobila drugo mesto i srebrnu medalju od Evrolige.

U pitanju je konkurencija najbolje marketing strategije svih klubova iz Evrolige i Evrokupa za prethodnu sezonu.

– KK Crvena zvezda mts sa velikim ponosom objavljuje vest koju je dobila iz Barselone tokom godišnjeg sastanka svih klubova Evrolige – da je nagrađena velikom nagradom – drugim mestom i srebrnom medaljom za najbolji marketing strategiju u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa za sezonu 2019-2020!!! – piše u saopštenju crveno-belih.

Zvezda u svojoj prezentaciji predstavila sve aktivnosti promocije brenda kroz kampanju „Together we stand, together we can“ i to u godini koja je obeležavala 75 godina postojanja kluba.

– I tako na na pravi način promovisala klub, Evroligu i sve vrednosti takmičenja u kome naš klub već godinama učestvuje!!! – navodi Zvezda.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu tokom sastanka video linkom obrazložio je nagradu, veliki uspeh KK Crvena zvezda mts i marketing strategiju crveno-belih sledećim rečima: ‘Čestitke Crvenoj zvezdi , predsedniku, direktoru kluba, menadžmentu, marketing timu, svim zaposlenima u klubu, koji su nakon jednogodišnjeg odsustva iz Evrolige, imali u prethodnoj sezoni, koja je bila vrlo teška i specifična, impresivne rezultate. Oni su na pravi način promovisali prave vrednosti i veliki brend kluba, takmičenje i celu evroligašku porodicu’.

U zvaničnom obrazloženju Evrolige navode se svi rezultati KK Crvena zvezda u sezoni 2019/20 i ističe se da je ‘dostigla novi rekord u prosečnoj posećenosti utakmica u Beogradu’, da je podigla na viši nivo sve aktivnosti na promociji utakmica, ali i pružanja novog iskustva navijačima pre njenog samog početka.

‘Klub je obratio posebnu pažnju na porodice, mlađe navijače, ali i sve aktivnosti tokom poluvremena i tajm-auta utakmica. Klub je promovisao kampanju ‘Together we stand together we can’ kojom je na izvanredan način promovisala sve aktivnosti u godini jubileja i 75 godina od osnivanja kluba. Takođe, klub je imao izvanrednu akciju tokom vanrednog stanja izazvanog COVID-19 trening program sa Bilijem Beronom‘, navodi se u obrazloženju Evrolige i nagrade Zvezdi.

U glasanju su učestvovali svi klubovi oba takmičenja Evrolige, Evrokupa (42 kluba u konkurenciji) menadžment Evrolige na čelu sa prvim čovekom takmičenja Đordijem Bertomeuom.

Prvo mesto osvojio je Efes, a treće Fenerbahče.

– Ovu nagradu KK Crvena zvezda mts vidi kao još jednu potvrdu vrednog rada i konstantnog napretka na svim poljima u Evroligi, pa i na ovom koji je od izuzetne važnosti za celu Evroligašku porodicu i promociju takmičenja i kluba koji je od 2013.godine redvoni učesnik Evrolige i Evrokupa! – piše u saopštenju Zvezde.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. nisu dobili zlatnu medalju, nisu najbolji u PLACKI van terena i terenu … ovi sto tako odlucise, ljude U i oko zvezde i srpski sport bas, bas, … PONIZISE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter