0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Finalne borbe za konačan plasman uveliko traju, a ovo su naši predlozi za sredu!

Objavljeno: 01.07.20 u 09:40

Juče smo bili veoma uspešni i sastavili dobitan tiket, a to ćemo pokušati i danas. Ponuda je solidna, a evo za koje predloge smo se mi odlučili.

VEST HEM – ČELSI 2 (1.63)

Londonski derbi, uvek sa posebnim žarom igraju oba tima, ali ovde su stvari jasne. Čelsi na krilima pobede u Kupu protiv Lestera i još većeg trijumfa nad Mančester sitijem pokušaće da nastavi odličan niz uspeha protiv velikog rivala, koji je veoma blizu ispadanja iz lige.

SPAL – MILAN 2 (1.55)

Milan je u naletu, nakon velike pobede u derbiju nad Romom, dok su domaći već odavno prežaljeni i viđeni za Seriju B. Gosti su nadomak pozicija koje vode u Evropu i ovaj trijumf im je preko potreban.

KSAMAKS – SENT GALEN 2 (1.75)

Svakako dodatan podstrek za goste jeste činjenica da je Jang Bojs juče odigrano nerešeno. Sent Galen ima priliku da pobedom dođe na vodeće mesto. Neće biti baš jednostavno, iako su domaću slabiji dosta i u zoni ispadanja, ali će pokušati sve da urade da ostanu neporaženi, međutim evidentna razlika u kvalitetu je na strani gostiju.

INGOLŠTAT – MAGDEBURG 1 (1.70)

Još dva kola ostala su u Nemačkoj ligi 3. Domaćin ima priliku da pobedom dođe nadomak mesta koje vodi u viši rang ili barem u baraž za to mesto i ne bi trebalo to da propusti tu priliku. Gosti su nezgodni i nisu još obezbedili opstanak, ali razlika u kvalitetu je na strani domaćih koji su u naletu od tri trijumfa zaredom.

Ukupna kvota na tiketu je 7.52.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter