0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KSS

GORAN GRBOVIĆ: Odlaskom Trinkijerija Partizan je postao minsko polje

Objavljeno: 30.06.20 u 19:30

Andrea Trinkijeri je odlukom da napusti Partizan podigao veliku prašinu na srpskoj košarkaškoj sceni.

Zbog neizmirenih dugvanja zatražio je raskid ugovora, dobio ga i sledeće sezone će, prema svim najavama, predvoditi minhenski Bajern.

TRINKIJERI PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA: Italijan napušta Partizan, a evo šta je pravi razlog!

Situaciju odlaskom italijanskog stručnjaka pokušao je da analizira legenda crno-belih Goran Grbović.

Pojavljuju se novi problemi za Partizan nakon što je predsednik Ostoja Mijailović uspeo da konsoliduje finansijsku situaciju. Sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžerski uticaj raznih savetodavaca, koji navodno misle dobro Partizanu, a u stvari ih zanima samo njihov džep. Treba biti oprezan, to je sada minsko polje koje treba demontirati. Sledi period teških odluka – izjavio je Grbović, a preneo ‘Alo’.

Proslavljeni košarkaš ‘parnog valjka’ ističe da je je sve dobro funkcionisalo, ali da je taj sistem sada narušen.

PARTIZAN NIJE GUBIO VREME: Crno-beli pronašli zamenu za Korija Voldena!

– Činjenica je da među navijačima postoji razočaranje, najviše zbog sistema koji je Italijan napravio, i koji je sada narušen, a da li će neko naslediti njegov sistem ili će se on resetovati, ostaje da se vidi. Trebalo bi samo zbog navijača, kao što su čelnici Partizana i do sada radili, da sve bude transparentno – rekao je nekadašnji as crno-belih.

Trinkijerijev sledeći klub biće najverovatnije Bajern iz Minhena, čijim finansijskim sredstvima Partizan ne može da odgovori.

– Partizan ne može da parira takvim klubovima. Njegov odlazak se dogodio je u najgorem mogućem trenutku za Partizan. Svaki odlazak nekoga ko je pokazao kako se radi posao ostavlja veliku rupu. U sportu nema istorije, samo statistika, a Trinkijerijeva je bila jako dobra. Uradio je sve što je mogao, ali u današnje vreme je normalno da se stvari gledaju preko novčanika a zbog emocija – istakao je Grbović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter