0
Evropske lige

RASULO U BARSELONI SNIMLJENO TOKOM MEČA: Mesi ignoriše trenere, Setijen se hvatao za glavu, pomoćnici besneli (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.20 u 12:17

Atmosfera u svlačionici Barselone je očigledno pred pucanjem! Nakon dva kiksa u poslednja tri kola i isto toliko remija na gostovanjima Sevilji i Selti, Barsa je izgubila prvo mesto na tabeli, koje je sada u rukama Real Madrida.

Na sve to isplivao je i očigledan sukob koji postoji u svlačionici između stručnog štaba i najboljeg igrača sveta, Lionela Mesija.

Naime, tokom poslednje utakmice između Selte i Barselone, televizijske kamere su tokom prenosa snimile zanimljivu situaciju u kojoj je Lionel Mesi ignorisao savete trenere Kikea Setijena i pre svega njegovog pomoćnika Edera Sarabije.

Luis Suarez je pokušao da smiri situaciju i da vrati Mesija, ali Argentinac je otšetao sa mesta gde su igrači bili okupljeni za dogovor. U očima Sarabije snimljen je i bes zbog Mesijevog ignorisanja.

On je još jednom podviknuo Argentincu, ali je najbolji igrač Katalonaca i to ingorisao i nastavio da se sklanja od njega. Okrenuo mu je leđa i nešto je nezadovoljno prokomentarisao, sudeći po govoru tela.

Nakon toga je Mesi otišao do klupe da vrati flašicu s vodom, nakon čega je Sarabija pokušao ponovo nešto da mu kaže, na šta ovaj nije preterano obraćao pažnju. Za to vreme, glavni trener Kike Setijen delovao je potpuno nemoćno, uhvatio se za glavu i verovatno se pitao kako da reši očigledan problem koji ima sa najboljim igračem ekipe.

Sličan problem Mesi je imao i sa prethodnim trenerom na klupi Barse, Ernestom Valverdeom, koji je na kraju i otpušten.
Kada se napomene i da je nedavno pisano da je Mesi ušao u fizički sukob sa Antoanom Grizmanom na treningu Barse, jasno je da će Setijena tek da boli glava dok ne reši problem koji je evidentan u svlačionici i nezadovoljstvo svog najboljeg igrača.

Čitavu situaciju možete pogledati ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter