0
Fudbal

SKANDAL U MAĐARSKOJ: Velikan ispao u niži rang, navijači skidali dresove fudbalerima, umalo tuča huligana i bivšeg igrača Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.20 u 19:59

Debrecin koji je najtrofejniji klub Mađarske u 21. veku pošto je od 2005 do 2014. godine osvojio sedam titula i šest kupova, pa čak i igrao u grupnoj fazi Lige šampiona pre deset godina, ispao je iz elitnog društva.

Ekipa koju su prošlog leta pojačali Luka Milunović i Nikola Trujić je bila potrebna pobeda protiv Pakša, ali je meč završen 1:1, pa je selidba u niži rang bila neminovna, a to se nije svidelo navijačima.

Omdah po završetku meča oni su uleteli na teren i tražili od igrača da skinu dresove, jer misle da ne zaslužuju da ih nose. Veliki broj njih je to odmah uradio, ali ne i Luka Milunović koji nije dozvolio navcijačima da mu skinu dres.

Zbog ovog incidenta morala je da interveniše policija, koja je odmah uletela u teren i navijače vratila na tribine, ali se čini da je to bila kasna reakcija, jer su pojedini igrači dobili i po jednu vaspitno popravnu.

 – Ovakve stvari nikako nisu smele da se dese. Zakazalo je obezbeđenje. Svesni smo da su navijači kivni na igrače što se nisu borili do kraja i što su dozvolili da klub ispadne u drugu ligu, ali dešavaju se i takve stvari. Policija nije reagovala na vreme pa je došlo do nemilih scena. Očekujemo da će počinioci incidenta biti kažnjeni, a mi se izvinjavamo našim navijačima zbog svega i uveravamo ih da ćemo se već naredne godine vratiti u elitno društvo – piše u saopštenju kluba.

https://www.youtube.com/watch?v=TBDRtRYj_4A&feature=emb_title

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter