0
Evropske lige

PUNO POVERENJE UPRAVE: Novi ugovor odložio penziju bivšeg kapitena Partizana

Objavljeno: 28.06.20 u 12:06

Defanzivac će i sedmu sezonu odraditi u Aistiji, a klub cilja uspon u novom prvenstvu.

Dobar učinak i poverenje su doprineli da Nemanja Rnić produži ugovor na još godinu dana sa Volfsbergerom. Bivši kapiten Partizana će tako sedmu sezonu nositi dres kluba koji se nalazi u gornjem delu tabele, igrali su Evropu i žele još jedan korak napred u novoj sezoni.

TRINKIJERI SVE BLIŽE ODLASKU: Ovo su potencijalne zamene za Italijana!

Defanzivac koji uskoro puni 36 godina spreman je za nove pobede, tako da je potpisom ugovora do sledećeg juna odložio odlazak u fudbalsku penziju. Da tim ozbiljno računa na Srbina pokazuje i podatak da je ove sezone upisao 30 nastupa u svim mečevima i na terenu proveo 2400 minuta.

U Austriji ima još nekoliko kola do kraja aktuelne sezone, tim se nalazi u plej-ofu, a Rnić će imati priliku da učinak poboljša.

Podsetimo, defanzivac je nakon Partizana nastupao za Anderleht, Beršot, imao je i epizodu u Hoverli iz Ukrajine i od odlaska u Austriju upisao je 186 nastupa za šest sezona uz tri pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter