0
Evropske lige

POVRATAK KUĆI: Posle bankrota Irtiša srpski treneri bez kluba

Objavljeno: 28.06.20 u 19:15
Aleksandar Linta čeka novi posao, a postoje interesovanja iz inostranstva.

Korona je ‘kumovala’ bankrotu Irtiša, koji je istupio iz elitnog ranga Kazahstana i srpski treneri Milan Milanović i prvi saradnik Aleksandar Linta su se vratili u Beograd. Sezona je otvorena prema planu, ali čeka se nova destinacija za posao bivšeg kormilara Olimpije iz Ljubljane.
 
– Usledila je promena rukovodstva, a zatim su nastali veliki problemi za Irtiš, koji su kumovali odluci da ekipu napuste pre nekoliko nedelje svi igrači stranci zbog neisplaćenih plata. Odlučeno je da se napusti takmičenje i sam tim je završena misija u Kazahstanu – kaže Linta.
Ambicije su bile da se napravi korak napred.
– Posle izborenog opstanka i pobeda nad Kairatom i Astanom, dobro odrađenih priprema u Antaliji, odrađena su dva kola i nastala je pauza i problemi. Klub nema novac, pa verovatno sledi selidba u treći rang mada ima najava gašenja.
Ovakav rasplet niko nije očekivao.
– Desio se najgori scenario, ali šta da se radi, dalje nije moglo. Za sada sam kod kuće sa planom da ubrzo nađem novi posao.
Na kraju postoje kontakti.
– Primarna je nova destinacija u inostranstvu, ima poziva i možda uskoro bude skockan dogovor – poručio je na kraju Linta.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter