4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, Voldenu su ponudili skoro duplo više novca!

Objavljeno: 28.06.20 u 21:45

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović  prokomentarisao je aktuelnu situaciju u klubu.

Tokom vikenda udarne teme bile su prekid saradnje sa Korijem Voldenom i sudbina trenera Andree Trinkijerija.

TRINKIJERI SVE BLIŽE ODLASKU: Ovo su potencijalne zamene za Italijana!

Mijailović je istakao da traju pregovori oko ostanka italijanskog stručnjaka i da je ponuda na stolu.

– Klub je izašao sa uslovima za sledeću sezonu ka našem treneru. Jasno smo odredili strategiju i budžet za igrače. I dalje činimo velike napore da zadržimo Trinkijerija na poziciji glavnog trenera. Nažalost, Partizan nije toliko finansijski izdašan u odnosu na druge kluubove koji imaju neograničen budžet, pa čak i u vreme svetske pandemije i ekonomske krize – istakao je i dodao:

– Verujem da će se ovo brzo razrešiti, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu i sada je na treneru da se izjasni – rekao je Mijailović za ‘Mozzartsport’.

KOŠARKAŠKI TRANSFER GODINE: Kori Volden prelazi u Crvenu zvezdu?!

Kori Volden, koji je otkupio ugovor od Partizana, mogao da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi.

Odlazak Voldena je bio očekivan, klub je izašao sa ponudom koja se nije poklopila sa njegovim očekivanjima, drugi klub je uz plaćeno obeštećenje i novi ugovor dao skoro duplo više novca i igrač je otišao. Svaki igrač koji želi da ode, ukoliko ima otkupnu klauzulu u ugovoru može da ode i klub niti može da ga zadrži, niti ima svrhe pokušavati da ga zadrži ukoliko on u karijeri želi nešto drugo – rekao je prvi čovek crno-belih i podvukao:

Mi imamo sistem koji funkcioniše i ako jedan igrač na ovaj način ode, drugi će doći i verujem da kada se crta podvuče, nećemo tu biti ni na kakvom gubitku. Iako smo postigli bolje rezultate od klubova koji su tri puta više uložili od nas – zaključio je Mijailović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter