in , , , , ,

ČOVIĆ NAŠAO REŠENJE NA DUŽE STAZE: Daćemo šansu izvanrednom treneru Aleksandru Vučiću

U opširnom intervjuu datom specijalnom izdanju Kurira, predsednik Srbije govorio je o brojnim temama, a dotakao se i nedosanjanog sna, a to je da bude košarkaški trener.

S obzirom da je veoma mlad ušao u politiku, nije ranije imao vremena da svoj san ostvari, ali nikada nije kasno…

Trudio bih se da radim marljivo. Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja – rekao je Vučić.

On je upitan da li mu ambicije idu dalje od ‘malog kluba’…

– Ne, samo mali klub. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san – rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Nije prošlo mnogo vremena, a posao mu je ponudio ni manje ni više nego evroligaš. Tokom gostovanja na televiziji Prva, prvi čovek Zvezde Nebojša Čović dotakao se i teme trenera Vučića.

Video sam na naslovnoj strani Kurira da Aleksandar Vučić planira da postane košarkaški trener. Crvena zvezda je rešila pitanje trenera na duže staze. Imamo trenera za narednih osam godina, a posle toga ćemo šansu dati izvanrednom treneru Aleksandru Vučiću. Šalim se, a i ne šalim se – rekao je Nebojša Čović.

Diskusija

Odgovorite
  1. Naravno. Crvena zvezda nema boljeg od njega. AV im obeznbjeđuje milione eura iz trezora i državnih banaka, namještene utakmice, korumpirane sudije i kada ni to nije dovoljno uslove za poništavanje takmičenja u kojima Crvena zvezda nije prva i ne može do titule.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NE PIŠE SE DOBRO FULAMU, A NI MITROVIĆU: Srbina čeka ozbiljna kazna (VIDEO)

U PARTIZANU NE SEDE SKRŠTENIH RUKU: Da li su crno-beli pronašli zamenu za Korija Voldena?!