0
Domaći fudbal

POTVRDA: Nigerijac pregovara sa Zvezdom

Objavljeno: 27.06.20 u 10:55
Pored crveno-belih u trci je još nekoliko ekipa iz Turske.

Pre nekoliko dana na listi letnjih pojačanja Crvene zvezde nalazi se Ogenji Onazi, igrač Trabzona, koji je na pozajmici u Denizliju. Bivši vezista Lacija je obavešten preko menadžara za interesovanje šampiona Srbije i trenera Dejana Stankovića. Vezista je zapao za oko treneru crveno-belih još za vreme boravka u Rimu, a trenutno je na pozajmici i na kraju sezone može da promeni klub, a ima nekoliko zaintresovanih timova iz Turske, gde je već tri godine.
 
Takmičenje u elitnom rangu Turske traje do 26.jula, a Zvezda je za sada samo ‘opipala puls’ Onazija, koji je spreman da sarađuje sa Stankovićem, ali u narednim danima treba da dobije zvaničnu ponudu iz Ljutice Bogdana. Ukoliko se posao privede kraju realna je prodaja Njegoša Petrovića, a za Dušana Jovančića se pojavila priča za selidbu u Saudijsku Arabiju, mada je ovo tržiste u Aziji jos ‘zaključano’ za transfere.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gol na svom debiju postigao je Andrija Radulović! Novi ljubimac Zvezdinih navijača je 2002. godište! @radule_11

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter