0
Evropske lige

LA LIGA: Barsi ne prija pauza, Katalonci se više ne pitaju oko titule (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.20 u 21:16

Ostavili su dva boda na Balaidosu, možda su u Vigu ostavili i šampionsku titulu…

Predugo se muči Barselona, moralo je to da dođe na naplatu. Nije im prijala pauza, nisu uspeli da se konsoliduju, pa je sada madridski Real prvi favorit za titulu u Španiji.

Imao je Pike priliku u šestom minutu, ali je njegov udarac zaustavila prečka. Već u 20. uspeli su gosti da dođu do prednosti. Mesi je odlično poslao loptu iz slobodnjaka, sačekao ju je Suarez, na semaforu 0:1.

Domaćin nije sa sobom poneo belu zastavu, ređale su se šanse. Aspas, Smolov i Mendez su pokušavali, ali je Ter Štegen bio na nivou. Sa druge strane su odgovorili Fati i Mesi, ali takođe su ‘pucali ćorke’.

Selta je nakon pet minuta uspela da dođe do izjednačenja, Smolov je iskoristio korisnu loptu Okaja Jokušlua. Mesi je u 67. minutu ‘spakovao’ odličnu loptu za Suareza, a Urugvajac je nakon okreta odlično šutirao. Selta je bila veoma blizu novog izjednačenja u 80. minutu, Nolito je sjajno šutirao, ali je Ter Štegen sjajno intervenisao.

Činilo se da je Ter Štegen loše postavio bedem kod slobodnog udarca. Aspas je odlično reagovao i poslao razoran udarac za 2:2. Potpuni preokret mogao da usledi u petom minutu nadoknade, kada je Nolito izbio sam pred Ter Štegena, ali je slabo šutirao, pa je golman Barse uspeo da interveniše.

Nije bilo promene do kraja, 2:2 na ‘Balaidosu’, novi kiks Barse, Real ima priliku da pobedom protiv Espanjola (nedelja, 22h) pobegne velikom rivalu dva boda na čelu tabele.

Primera, 32. kolo:

petak
Sevilja – Valjadolid 1:1 (0:1)
(Okampos 83 p – Kiko 25)

subota
Atletik Bilbao – Majorka 3:1 (2:0)
(Garsija 16 p, Sancet 24, Viljalibre 90 – Budimir 70 p)

Selta Vigo – Barselona 2:2 (0:1)
(Smolov 50, Aspas 88 – Suarez 20, 67)

19.30 Osasuna – Leganes

21.00 Atletiko Madrid – Alaves

Nedelja

14.30 Levante – Betis

17.00 Viljareal – Valensija

19.30 Granada – Eibar

22.00 Espanjol – Real Madrid

Ponedeljak

22.00 Hetafe – Real Sosijedad

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter