0
Tenis

FOTO: PRINTSCREEN

BOGDAN BOGDANOVIĆ PODRŽAO ĐOKOVIĆA: Novače, mnogima si inspiracija, tako će biti uvek!

Objavljeno: 27.06.20 u 12:59

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, pružio je podršku Novaku Đokoviću koji se već nekoliko dana nalazi na meti ozbiljnih kritika javnosti zbog održavanja Adria tura.

Poznato je da su mnogi teniseri, koji su učestvovali u Beogradu i Zadru, pozitivni na korona virus, a među njima je i najbolji na svetu.

IZ LIČNOG UGLA: Za šta je to kriv Novak Đoković? Kakva je odgovornost struke?

Novak se zbog toga nalazi na udaru zapadnih medija, a Bogdanović se putem Instagrama oglasio.

– Žao mi je zbog nemilih događaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion – napisao je Bogdanović i dodao:

NEMANJA MATIĆ PRUŽIO PODRŠKU NOVAKU: ‘Vrlo brzo će mačka na teren, a miševi u rupu’

Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. 🇷🇸❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Pored srpskog košarkaša, mnogi sportisti su podržali Đokovića, a među njima i Nemanja Matić, Marko Grujić, Rišar Gaske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter