1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

RAZVOJ SITUACIJE SNIMA I ŠALKE: Trka dva giganta iz Milana za ‘biser’ Crvene zvezde!

Objavljeno: 26.06.20 u 10:20

Spominje se cena od dva miliona, a iz prikrajka situaciju snima i Šalke.

Jasno je da su mladi igrači pod lupom evropskih klubova, a Andriju Radulovića su skenirali kroz mečeve omladinske Lige šampiona prošle sezone i par upisanih mečeva pod komandom trenera Dejana Stankovića.

BIVŠI FUNKCIONER JUVENTUSA TVRDI: : Sergej Milinković Savić stiže, Laciju ‘džak para’ i igrači!?

Levonogi dribler poseduje ekstra potencijal, a iz italije stižu ‘priče’ da se posle Milana za mladog crnogorca zainteresovao i Inter. Čak su skauti zvali Dejana da iznese svoje mišljenje, a spominje se da crveno-beli na osnovu obeštećenja mogu u ovom prelaznom roku da inkasiraju dva miliona evra.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čelsi savladao Mančester Siti i omogućio Liverpulu da posle 30 godina čekanja podignu šampionski trofej! I to sedam kola pre kraja i to da nisu ni igrali danas! ⚪️🔴⚪️ #Liverpool #YNWA #Champions #VanDijk

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Ipak, još nije stigla zvanična ponuda za momka koji će od 9. jula nastaviti svoju misiju u najboljem timu Zvezde. Čitavu situaciju iz senke prati i Šalke koji je ranije pokazao interesovanje za igrača Zvezde.

NEMANJA MATIĆ PRUŽIO PODRŠKU NOVAKU: ‘Vrlo brzo će mačka na teren, a miševi u rupu’

Podsetimo u ovoj generaciji Crvena zvezda ima još talenata poput Miloša PantovićaUroša Blagojevića, Ilije Babića i golmana Andrije Katića koji radi sa prvim timom. Ostaje da se sačeka rasplet, ali je jasno da mladi igrači uvek mogu da donesu novac klubu.

0
0

1 Komentara

  1. Smesna cifra dok grobari nude klinca koji ni za jotu nije bolji za vise od 10 mil EUR ovi nasi daj sta das samo da se mi ugradimo. Ne moze, kada klinci iz ove generacije proigraju u Zvezdi vredece milione ali cemo i mi imati igru a ovako sa dovodjenjem isluzenih stranaca da zamazuju oci publici idemo u propast. Proslo je dve sezone ger se igrao dekadentni fudbal bez fudbala. Fudbal mora da se igra i u polju a mi smo preskakali sve i glavni igraci su nam bili bekovi. Odatle smo i primali golove jer su ovi izigravali napadace. Zabrana prodaje klinaca dok ne proigraju u Zvezdi i ne vrede bar 5 – 6 mil EUR. Ovako to je poklanjanje a sumnja da se neko ugradio za jedan us.ani auto je verovatna. Klinac je usao i u prvoj utakmici dao gol a Tomane igracina nije pogodio gol cele sezone. Sve moze ali klasicno varanje ne moze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter