1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

HOTSPORT SAZNAJE: Biser Partizana potpisao novi ugovor

Objavljeno: 26.06.20 u 18:00
Saradnja je parafirana na četiri godinu uz izlaznu klauzulu ukoliko stigne ponuda iz NBA lige.

U Partizanu je usledio prvi potpis između dve sezone, a kako saznaje HotSport, paraf na novi četvorogodišnji ugovor pod odličnim uslovima stavio je Uroš Trifunović. Mladi igrač je kratko nastupao za Megu i posle povratka u crno-bele imao je dobru minutažu, kod trenera Trinkijerija. Pogotovo se pokazao na pojedinim utakmicama ABA lige i Evrokupa, pa je zadobio poverenje kluba, koji je odlučio da bisera zadrži na duže staze pored interesovanja ekipa iz Evrope.
 
FOTO: KK Partizan NIS
 
Sin bivšeg proslavljenog igrača i trenera Crvene zvezde Aleksandra Trifunovića prema procenama stručnjaka trebalo bi da u novoj sezoni nastavi uspon i postane oslonac ekipe.
U ugovoru postoje određene klauzule po kojima se Partizan ‘obezbedio’ kada je u pitanju obeštećenje, a postoji i cifra po kojoj je Trifunović slobodan ako karijeru nastavi u NBA ligi i planirano je da bude na draftu 1. oktobra, kao i još nekoliko srpskih košarkaša.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na koga vam liči? 😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: KK Partizan
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter