0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NIJE ODUSTALA: Crveno-beli ‘pojačali’ ponudu za bivšeg igrača

Objavljeno: 25.06.20 u 10:10
Crveno-beli su otišli do maksimuma, a igrač treba da dobije i novac prilikom potpisa ugovora.

Izgleda da Crvena zvezda pokušava na sve načine da vrati Aleksandra Kataija i prema ponuđenom, moguće je da krilni napadač prihvati da u narednoj sezoni bude ‘vođa’ ekipe Dejana Stankovića. Kako je HotSport najavio, crveno-beli su uputili ponudu, a usledilo je prethodnih dana pojačanje na 480.000 evra godišnje, plus određena suma za potpis. Bivši igrač Alavesa, Čikaga i LA Galaksija je još u Americi, a konačna odluka treba da padne uskoro po dolasku u Srbiju.
 
FOTO: PRINTSCREEN
 
Momak iz Srbobrana je imao plan da se preseli u Aziju i pošto je tamo za sada sve pod ‘ključem’, opcija povratka je postala realna, mada do poslednjeg poteza potpisa ima još posla između dve strane. Ukoliko dođe do sklapanja saradnje ona treba da traje do juna 2022. godine. Zvezda sve čini da vrati Kataija, a lopta je sada u dvorištu sjajnog igrača, koji bi bez dileme predstavljao pojačanje za kvalifikacije za Ligu šampiona.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter