1
Tenis

Tennis Tenis-Adria Tour-Gregor Dimitrov dolazak Bratislava,09.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Grigor Dimitrov je naneo veliku štetu Hrvatskoj i Srbiji

Objavljeno: 24.06.20 u 17:18

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, izjavio je da je bugarski teniser Grigor Dimitrov neodgovornim ponašanjem izazvao prekid ‘Adria toura’ u Zadru i da je naneo veliku štetu Srbiji i Hrvatskoj.

– Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu… Mislim da to nije u redu. Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji – rekao je Đoković za RTL.

SRPSKI SPORTISTA STAO U ODBRANU NOVAKA: ‘Donirao je milione za borbu protiv korone i opet ga krive’

Regionalni ‘Adria tour’ u Zadru prekinut je kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaražen i Novak Đoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktor Troicki.

REČI KOJE ĆE ODJEKNUTI – DINO RAĐA: ‘Udaraju po Novaku iz svih oružja, takmiče se ko će ga više…’

– Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo – zaključio je Srđan Đoković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter