0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

OGLASIO SE FSS: Pred početak finala Kupa Srbije važan apel i obaveštenje!

Objavljeno: 24.06.20 u 17:50

Fudbalski savez Srbije poslao je poruku svima koji će sa tribina ‘Čaira’ od 19 sati  gledati meč Vojvodine i Partizana.

U nameri da meč prođe bez incidenata, FSS je kao organizator finalne utakmice apelovao na navijače da se pridržavaju Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama:

– U sredu 24. juna od 19,00 na stadionu ‘Čair’ u Nišu sastaju se Vojvodina i Partizan u okviru finala Kupa Srbije, meča koji treba da predstavlja praznik srpskog fudbala. Tim povodom Fudbalski savez Srbije želi da uputi apel, kao i da obavesti sve oni koji će prisustvovati poslednjem meču takmičarske sezone 2019/20. da se pridržavaju Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uz napomenu da je obavezno posedovanje indentifikacionog dokumenta (lične karte, putne isprave i sl.) prilikom kupovine ulaznica (jedno lice ne može da kupi više od četiri ulaznice). Ulaz na stadion biće omogućen navijačima dva sata pred početak meča, dakle od 17 časova – stoji u obaveštenju.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana sastaju se drugi put za manje od nedelju dana, pošto je proteklog vikenda novosadski tim prazio crno-bele u poslednjem kolu rezultatom 1:0.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakve su vaše prognoze za finale kupa u sredu? Partizan-Vojvodina na stadionu Čair u Nišu od 19h #Partizan #Vojvodina

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter