1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

BITKA ZA ‘ČAIR’: Lalatovićev prvi trofej ili nastavak dominacije Partizana?

Objavljeno: 24.06.20 u 10:53

Oba tima na ‘Čairu’ bi trebalo da izvedu najjače sastave i poverenje trenera imaće provereni aduti.

Sezona u Srbiji se završava večeras kada se na ‘Čairu’ od 19 časova sastaju Vojvodina i Partizan u finalu Kupa Srbije. Videćemo ko će se u Nišu radovati, a jasno je da obe ekipe žele trofej.

Za trenera Vojvodine Nenada Lalatovića ovo je ogroman motiv, da sa peharom u svom prvom finalu bude nagrađen za deset godina rada, ali Savo Milošević želi da trofej ostane u Humskoj i bude drugi u nizu za njega i čak peti, rekordni za Partizan!

Odluka o tome gde će trofej Kupa Srbije pašće u bitki za ‘Čair’, oba tima imaju adute i ekipe bi trebalo da izađu u standardnim sastavima. Kod Vojvodine su iskusni igrači, dok Beograđani veruju da će igrači koji su eliminisali Crvenu zvezdu biti u stanju da izvojevaju poslednji trijumf.

Uloga favorita nesumnjivo je na strani crno-belih, ali u finalu su iznenađenja često moguća, a čak i to da pobednika odluči i penal rulet.

Finale Kupa Srbije – Stadion ‘Čair’ – Niš

Vojvodina – Partizan 

Sudija: Danilo Grujić

Vojvodina: Rockov, Andrić, Baralić, Saničanin, Đorđević, Drinčić, Stojković, Vukadinović, Bojić, Čović i Mrkajić.

Partizan: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Natho, Asano, Marković i Sadik.

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter