15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Trinkijeri zbog budžeta napušta Partizan, evroligaš već uspostavio kontakte sa Italijanom

Objavljeno: 24.06.20 u 11:43

Od završetka tekuće sezone navijači Partizana strepe hoće li Andrea Trinkijeri ostati u Humskoj… U ovom trenutku bliže je odlasku saznaje naš portal.

Kako HotSport saznaje prekid sezone i ponovno igranje u Evrokupu promenilo je planove ‘parnog valjka’ za narednu sezonu, te je klub primoran na razne finansijske korekcije. Jedna od njih jeste i smanjenje plate iskusnom italijanskom treneru.

NAVIJAČI PARTIZANA STREPE: Andrea Trinkijeri objavio zagonetnu poruku, da li je Italijan najavio odlazak?! (FOTO)

Ta odluka čelnika kluba dovela je do toga da Andrea Trinkijeri razmišlja o odlasku iz Partizana sa kojim ima ugovor na još jednu sezonu, ali uz klauzulu da od ovog leta može da ode iz kluba.

GRBOVIĆ: Partizan je najveći gubitnik u ovoj situaciji, ne bi čudilo da ode Trinkijeri

Situaciju pomno prati minhenski Bajern koji je uspostavio kontakte sa iskusnim trenerom, ali Bavarci imaju još nekoliko opcija, a odluka o tome na čijem će se kormilu Trinkijeri naći naredne sezone trebalo bi da bude donešena u narednim danima.

Na tragu informacije – Mirko Marković.

0
0

15 Komentara

  1. Netacna insinuacija (pokusaj spletkarenja), ukratko! a zna se iz cije je kuhinje servirana 😉 Ostaje, cisto za ove nase da se ne cimaju oko gluposti!

    0
    0
    Odgovori
  2. Posle Duleta Vujoševića sa Trinkijerijem smo opet igrali najbolju košarku. Teško da će se naći kvalitetan trener sa smanjenim budžetom za narednu sezonu. ☹️. Mijailoviću nadji sredstava i zadrži Trinkijerija bar još dve tri sezone da bi sledeće godine predvodio naš Partizan u evroligi

    0
    0
    Odgovori
    • OLIVO AL TE NIJE SRAMOTA BRE, DA NAJVCECI, NAJTROFEJNIJI, NAJGLEDANIJNI I NAJVOLJENIJI KLUB U CITAVOJ ZEMLJI TI TAKO NAZIVAS. PA GOBLINU mali AKO JE JE PARTIZAN PONOS OVE ZEMLJE, CUVENA INSTITUCIJA, EVROPSKI BOSTON NIZERSZREDNI STA STE BRE vi, NESTO DALEKO OD RAZREDA ALI I OBDANISTA NESRECO MUSAVO PRIKAZKA!
      SVI U CRNO BELI NIS! JUZNA SRBIJA ZA PARTIZAN NAVIJA! SAMO OLIVA NAVIJA ZA TRALALATOVICA!

      0
      0
      Odgovori
      • …kakva kruna, kakva radost? Kada je nešto crno, to je crno! I nikada, zapamti nikada neće biti asocijacija na radost!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter