0
Domaći fudbal

NOVI IGRAČ NA LISTI ŽELJA: Zvezda ‘pikirala’ bivšeg igrača Lacija

Objavljeno: 23.06.20 u 10:40

Vezista Trabzona na kraju sezone je slobodan igrač, a biće angažovan čim usledi prodaja na njegovoj poziciji.

Spisak želja sa novim igračima za narednu sezonu se polako dopunjava u Crvenoj zvezdi, a ‘novajlija’ na spisku je Ogenji Onazija, koga dobro poznaje trener Dejan Stanković. Vezista je četiri sezone nosio dres Lacija, a potom se preselio u Trabzon.

KORONA KOSI SRPSKI SPORT: Košarkaši Srbije preventivno prekinuli pripreme, zaražene fudbalske sudije! Hoće li se igrati finale Kupa?

Bio je standardan do ovog leta kada je imao povredu pete i od februara je na pozajmici u Denizliju. Upisao je sedam mečeva i jednu asistenciju i u prilog crveno-belima ide činjenica da je Nigerijac od 26 jula slobodan igrač.

Ipak, za sada, na sredini terena je gužva u timu su: Jovičić, Petrović, Sanogo i Jovančić i pored razgovora, sledeći korak može da se očekuje ukoliko dođe do prodaje, pre svega mladog reprezentativca Srbije.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Govor Milana Borjana igračima na proslavi 31. titule! #Borjan #Crvenazvezda #Delije

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Jedna od karakteristika Onazija je da igra ofanzivnije i da iz drugog plana ima mogućnost da postiže golove. Polako se otvara tržište a u ljutice Bogdana prvo žele da zaradse prodajom i da krene ulaganje u pojačanja. Mada je izvesno da će Srđan Spiridonović iz Pogona za 250.000 evra biti prvo pojačanje Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter