0
Domaći fudbal

NIŠLIJA DOBIO PRILIKU DA ZABLISTA U RODNOM GRADU: Danilo Grujić sudi finale Kupa Srbije!

Objavljeno: 23.06.20 u 14:42

Finale Kupa Srbije biće odigrano sutra na Čairu. Od 19 časova sastaće se Vojvodina i Partizan, a čast da u rodnom gradu deli pravdu dobio je Danilo Grujić.

Rođeni Nišlija kao fudbaler ponikao je upravo na Čairu, gde je napravio prve fudbalske korake, a povreda ga je sprečila da se ozbiljnije posveti fudbalskoj karijeri. Svoju ljubav ka fudbalu nije ostavio po strani već je odlučio da se bavi suđenjem.

ODLIČNE VESTI ZA GROBARE: Natho ostaje u Beogradu i naredne sezone ‘krivac’ je omladinska škola crno-belih

Član je tima Milorada Mažića od 2010. godine, iza sebe ima sedam ‘večitih derbija’, učešće na Evropskom prvenstvu, delio je pravdu na finalnom meču za igrače do 17 godina, a takođe je bio deo sudijskog tima na finalu Lige šampiona 2018. godine.

DOK SE BAVIMO KORONOM: Poplave pokosile Srbiju, stadion superligaša ceo pod vodom (FOTO)

Važi za jednog od najboljih sudija na ovim prostorima, a na svom ‘Čairu’ sudiće finale između Vojvodine i Partizana. Pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a četvrti sudija biće Novica Anđelovski.

KORONA KOSI SRPSKI SPORT: Košarkaši Srbije preventivno prekinuli pripreme, zaražene fudbalske sudije! Hoće li se igrati finale Kupa?

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter