0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

OČEKIVAN POTEZ: Posle istorijskog uspeha TSC nagradio trenera

Objavljeno: 22.06.20 u 12:50
Poznato je da četiri igrača napuštaju klub iz Bačke Topole sa kojima nije produžena saradnja.
 

Od Prve lige Srbije do kvalifikacija za Ligu Evrope. Pod palicom Zoltana Saba na klupi TSC je ispisao istorijske uspehe, a za to je stigla nagrada i novi ugovor. Saradnja je produžena na još četiri godine, što je dokaz poverenja rukovodstva i strategije u rad sefa stručnog staba. Ekipa iz Bačke Topole je posta hit tek završene sezone i na scenu su lansirani novi igrači i imaju dva najbolja strlca Super lige Vladimira Silađija i Nenada Lukića.
 
Vremena za uživanje na lovorikama nema mnogo, pa se tokom kratke letnje pauze vuku potezi sa igračkim kadrom. Već je poznato da sa četiri igrača se neće produžiti ugovore i slobodni su u izboru kluba: Filip Arsenijević, Dragan Svitić, Mladen Galić i David Sinković, koji se seli u komšiluk u Mađarsku.
Pošto je uvedeno pravilo da dva igrača rođena 1999. godine i mlađa moraju da budu u startnoj postavi TSC bira talente i jedino je prošlu sezonu priliku imao da igra, bivši kapiten omladinske selekcije Partizana Bojan Balaž.
 
FOTO: TSC
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter