0
Domaći fudbal

FOTO: FK Javor

U IVANJICU STIGLO OZBILJNO POJAČANJE: Javor doveo jednog od najiskusnijih štopera u Srbiji

Objavljeno: 21.06.20 u 14:52

Odmah po završetku tekuće sezone Javor je krenuo je u pripreme za narednu. Prvo pojačanje za narednu sezonu je Vladimir Otašević, jedan od najiskusnijih superligaških štopera.

Otašević je rođen u Novoj Varoši, a prve profesionalne fudbalske korake napravio je u Metalcu iz Gornjeg Milanovca. Sa tim klubom prošao je tri ranga srpskog fudbala za nekoliko godina i na kraju sakupio ukupno 207 utakmica, uz osam postignutih golova, u periodu od 2004. do 2011. godine.

Usledio je odlazak u Novi Pazar, za koji je nastupao 18 meseci i upisao 15 nastupa. Odličnu polusezonu 2015. imao je u ekipi Mladosti iz Lučana, iz koje odlazi nakon 13 odigranih utakmica i vraća se nakon četiri godine u Metalac. U svom prvom klubu bio je standardan i odigrao 58 mečeva za dve sezone, uz 4 postignuta gola.

Proglašen je za najboljeg igrača 18. kola Superlige Srbije. Tada je u remiju TSC-a i Spartaka postigao 2 pogotka. U Subotici mu je ugovor istekao 31. maja, nakon čega se nije dogovorio sa klubom oko nastavka saradnje i usledio je prijateljski rastanak.

FOTO: FK Javor

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter