2
Evropske lige

FOTO: partizan.rs

LEGENDA REKLA SVOJE – MIJATOVIĆ: Jednu stvar zameram upravi Reala…

Objavljeno: 21.06.20 u 21:57

Jedan od legendarnih fudbalera Reala iz Madrida i bivši sportski direktor kluba Predrag Mijatović govorio je o raznim temama.

On je poručio da klubu zamera jednu stvar, a da tako nešto ne sme da se ponovi sa Serhijom Ramosom.

– Pustili su Kristijana Ronalda, a to nisu smeli da naprave. Ne sme im se dogoditi ista greška sa Serhijom Ramosom. Ne smemo pomagati drugim ekipama nego treba da pomognemo našoj. Ramos je sjajan igrač i bez obzira na godine trebalo bi ga zadržati. Mogao bi biti primer mladima, naučiti ih kako je to biti igrač Reala. Radilo se na tom planu greške i u prošlosti – rekao je Mijatović.

BBB PONOVO UDARA NA SRBE: Prozvali ‘Delije i ‘Grobare’ – ‘Zna li vam grupa…’ (FOTO)

Pomenuo je pored njih dvojice i Luku Modrića.

– Da sam ja u klubu i danas, ne bih nikada pustio Kristijana Ronalda, Serhija Ramosa ili Luku Modrića. Oni su uvek vrlo pozitivni bez obzira na to što s godinama možda gube određeni nivo forme. Fudbal je sport u kojem ne možeš tek tako pustiti sjajne igrače samo zato što ti više nisu potrebni. Italijani su tu pravi primer, s Baresijem i Maldinijem koji su igrali na najvišem nivou do poznih godina – dodao je Mijatović.

FOTO: partizan.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter