0
Košarka

FOTO: KSS

UMESTO U MORNAR, SRBIN ZAVRŠIO NA DALEKOM ISTOKU: Stevan Jelovac odlučio gde će nastaviti karijeru!

Objavljeno: 20.06.20 u 13:35

Iako je pominjan kao moguće pojačanje Mornara, Stevan Jelovac karijeru nastavlja u – Japanu! Povremeni reprezentativac Srbije u narednoj sezoni nosiće dres Neofiniksa.

Radi se o klubu koji je, 15. marta, u trenutku prekida sezone, bio na petom mestu Centralne divizije šampionata Japana, sa svega pet pobeda.

Nedavno je kormilo ovog tima preuzeo Branislav Vićentić, što će Jelovcu značajno olakšati adaptaciju na potpuno novi stil života i košarke.

Iskusni krilni centar je promenio mnogo klubova u toku 12-godišnje profesionalne karijere. Izdanak je novosadskog Sport kija, da bi u profesionalne vode uplovio kao član Mege, u kojoj je igrao u dva navrata. U domovini je još nosio dres Crvene zvezde, a igrao je za Antaliju, Kazertu, Lijetuvos ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Bamberg, a prošlu sezonu proveo je u Gazijantepu, gde je u šampionatu Turske imao prosek od 14,3 poena  5,4 skoka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter