1
Evropske lige

NAJBIZARNIJA VEST IZ SVETA FUDBALA: Golman primio 10 golova, a proglašen igračem utakmice!

Objavljeno: 20.06.20 u 22:23

Ranije ove nedelje stigla je informacija da su šestorica igrača Rostova zaražena koronavirusom, a ceo prvi tim i stručni štab proveli su vreme u karantinu.

Uprkos problemima sa kojima se klub suočavao nije pronađen novi termin za odigravanje meča, a s obzirom da je Soči odbio ponavljanje utakmice bili su prinuđeni da igraju sa rezervnim timom.

Tim koji je igrao protiv Sočija sačinjen je od igrača starosti 16 i 19 godina, poveli su u prvom minutu golom 17-godišnjeg Romana Romanova, koji je ujedno postao najmlađi strelac tamošnjeg prvenstva.

Nije dugo trajalo slavlje, Soči je do kraja meča postigao deset pogodaka i slavio rezultatom 10:1. Najbizarnija činjenica jeste da je golman Rostova, iako je deset puta vadio loptu iz mreže proglašen za igrača utakmice, upisavši 15 odbrana, uz odbranjen penal.

0
0

1 Komentara

  1. Sta je tu bizarno? Koliko je puta Borjan primao po 5-6 kom a bio igrac utakmice? Da nije njega bilo zvezda bi primala po 10 golova lagano u ligi sampiona, i golman je igrac takodje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter