6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ: Ovo je trofej koji pripada Zvezdi, trener crveno-belih najavio i dugo čekani debi…

Objavljeno: 19.06.20 u 14:30

Pred šampionom Srbije je još jedna utakmica pre spuštanja zavese na superligašku sezonu.

Očekivanja pred utakmicu poslednjeg kola Superlige Srbije sa Proleterom koja će biti odigrana u subotu u 19 časova i 15 minuta i posle koje će uslediti do sada neviđen spektakl povodom proslave 31. titule Crvene zvezde, izneo je šef stručnog štaba našeg kluba Dejan Stanković.

NEVIĐENI SPEKTAKL NA FUDBALSKIM TERENIMA: Iz Zvezde najavljuju pravu eksploziju na proslavi titule

– Sutra je lep dan za Crvenu zvezdu i svakog našeg navijača. Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji će pozdraviti naše šampione. Poslednja utakmica u takmičarskoj godini za nas, videću još kakav ću sastav izvesti na teren. Iako će biti pravi spektakl u koji ćemo morati da se uklopimo, utakmica neće biti revijalnog karaktera za nas. Radimo analizu po protokolu, razmišljamo o Proleteru, ali videćemo sutra u kom će sastavu izaći, da li će ukazati šansu mlađima, koje su im ambicije. Što se nas tiče, ko god zaigra sutra, mora da ispoštuje dan i spektakl – započeo je Stanković.

Govorio je i o osvojenoj tituli.

– Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u njenom osvajanju.

Najavio je Stanković da će sutra u crveno-belom dresu na zvaničnoj utakmici debitovati i Seku Sanogo.

Igraće sutra. Moja odgovornost je bila da ga sačuvam, ali on je dosta radio i zaslužuje da zaigra. Možda je mogao i pre, možda i nije, ali to je prošlost. Ono što je bitno, to je da će sutra imati minutažu i da će navijači imati priliku da ga vide na terenu.

Gosti fudbalskog kluba na sutrašnjem meču biće futsaleri Crvene zvezde.

Svako ko ima veze sa našim Sportskim društvom je dobro došao na Marakanu. Vrata našeg kluba su otvorena za svakog od njih, nevezano kojim se sportom bave. Isto važi i za naše bivše fudbalere, ko god da ima neki problem ili da ima želju da trenira sa nama, kao što je to bio slučaj sa Tošićem u februaru, može da dođe – podvukao je Stanković.

0
0

6 Komentara

  1. Al će ovi ludaci da rašire zarazu….njih mi i nije žao, ali ako opet uvedu „mere“ ima SVE NAŠE , ionako jadne, NOVČANIKE da pogodi….

    0
    0
    Odgovori
  2. o kakvim trofejima se uopste prica…obezvredjena liga i fudbal uopste kod nas .U derbiju nisu sutnuli na gol cetiri meca …Stankovic me posebno iznenadjujesa svojim izjavama ali to smo mi nazalost…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa baš i nije tako.
      Na prošlom derbiju partizan nije imao nijedan šut na gol. Onaj pre toga je sudina poništio Benu gol čist na 0:0.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter