1
U pripremi

FOTO: Dejan Mirčev

SIMO KRUNIĆ: Stvaramo sliku na koga možemo da računamo naredne sezone

Objavljeno: 17.06.20 u 16:00

Poslednje kolo sezone Radnik odigrava u Beogradu, gde ga ‘na krovu’ dočekuje tim Voždovca.

Dve ekipe susrele su početkom novembra prošle godine u okviru prvog dela prvenstva, pri čemu je krajnji rezultat bio nerešen, podela plena 2:2 (0:0).

Iako i ovoga puta rezultatski rasterećeni, Surduličani će meču pristupiti krajnje oprezno i ozbiljno, respektujući protivnika, ali će još jednom iskoristiti priliku da daju šansu mladjem kadru:

– I ovu, kao i ove prethodne utakmice koristimo da damo šansu mladjim igračima, da posle ova četiri kola stvorimo sliku o tome na koga ćemo moći da računamo u narednoj sezoni. Ovom utakmicom upotpunjavamo ovo prvenstvo i idemo na pauzu, pa dalje na pripreme za narednu fudbalsku godinu – kaže šef stručnog štaba Radnika, Simo Krunić i dodaje:

– Igramo protiv tima koji je u poslednje vreme ušao u jako dobru formu, pobedjujući i na strani i kući. Sveobuhvatno, ušli su u jedan jako dobar ritam. Upravo iz svega toga proizilazi činjenica da nas očekuje jedno teško gostovanje. Iako rezultatski rasterećeni, mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i osvojimo bodove. Pristupićemo vrlo ozbiljno utakmici, posvećeni i krajnje profesionalni. Bez obzira na to što je ovo poslednje kolo, ono nam baš može pokazati gde smo zapravo sada.

Utakmica 30.kola Super lige Srbije, Voždovac – Radnik igra se u četvrtak, 18.juna u Beogradu, počeak susreta zakazan je za 21 h, a direktan tv prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arene sport.

FOTO: Dejan Mirčev

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter