0
Extreme

TAJSON ODBIO NEPRISTOJNU PONUDU: Nekada najbolji bokser planete ignorisao milione dolara

Objavljeno: 15.06.20 u 20:57

Majk Tajson, nekadašnji bokserski šampion teške kategorije, odbio je 18 miliona dolara za spektakularnu borbu.

Prema pisanju španske ‘Marke’, Majku Tajsonu je ponuđeno 18 miliona dolara za jednu borbu, ali je on to odbio.

Radi se o MMA borbi sa čuvenim brazilskim borcem Vanderlejem Silvom u ‘Bare Knuckle Fighting Championship’, što je organizacija u kojoj se ljudi bore goloruki.

‘BKFC’ je nedavno dogovorio saradnju sa Vanderlejem Silvom, bivšim UFC borcem i Pride šampionom, a Silvi su ponudili meč sa Majkom i Brazilac je to rado prihvatio, ali Tajson nije.

Majk se sprema da odradi meč u rukavicama – rekao je Rafael Kordeiro, Tajsonov trener koji ga priprema za egzibicione borbbe.

Tajson ima 53 godine, ali deluje da je u fantastičnoj formi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I AM BACK! 💪 Majkl Gerard, poznatiji kao Majk Tajson je definitivno jedan od najboljih boksera i boraca svih vremena. Ovaj legendarni „teškaš“ rođen je 1966. godine i ušao je u istoriju boksa tako što je postao najmlađi bokser koji je sa samo 20 godina osvojio titule WBC, WBA i IBF. Tajson je tokom karijere zaradio veliku količinu novca, ali je isto tako veliku količinu i proćerdao, da bi sada rešio da se bavi humanitarnim radom. On je odlučio da na kratko izađe iz penzije i da u humanitarne svrhe odradi egzibicioni meč od četiri runde kako bi prikupio novac za ljude koji se leče od narkomanije, alkoholizma ili osobama koje su beskućnici. „Želim da se vratim u salu i da se dovedem u red kako bih mogao da boksujem tri ili četiri runde u egzibicionom meču i da tako prikupim novac u humanitarne svrhe. Želim da pomognem nekim zavisnicima od alkohola ili droge poput, ali i beskućnicima“, rekao je Majk Tajson. #Tyson #MikeTyson #Boxing

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter