5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KLUB JE NA POTEZU: Stanković je ‘precrtao’ napadača, koji su naredni potezi?

Objavljeno: 15.06.20 u 11:25

Drugi meč u nizu golgeter se nije našao u protokolu, a to je sigurna naznaka rastanka tokom leta.

Nije Milan Pavkov već dva meča u kombinaciji za sastav Crvene zvezde, a pritom nije zvanično ni na listi povređenih igrača, kao RIčmond Boaći, Dušan Jovančić i Milan Rodić.

Prema nekim informacijama iz Ljutice Bogdana, visoki napadač i dvostruki strelac protiv Liverpula nije u daljim planovima trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića i loptica je sada prebačena rukovodstvu kluba.

POTVRĐENO: Košarkaš Partizana pozitivan na koronavirus!

Ipak, izgleda da je najbolje rešenje prodaja napadača, koji se pre godinu dana vratio iz kine bez potpisa i pošto ove sezone nije bio učinak blistav poput prethodne, ponuda još nema.

Jasno je da crveno-beli imaju tri napadača i da se nijedan nije pokazao bitno iznad proseka, ali je u njih dosta uloženo i momak iz Begeča ima zasluge za mnoge uspehe, tako da kada rezultat nije primaran očekivalo se da dobije određenu minutažu, a posebno ukoliko je rastanak u interesu kluba.

LALATOVIĆ ZA HS: Vodio sam deset klubova, imam 55 posto pobeda! Ima interesovanja za Topića i Zukića, ali…

Ostaje da vidimo konačan status Pavkova, Boaćija, kao i Tomanea, a nije tajna da Zvezda uveliko traga za napadačem pred novu sezonu, pogotovo zbog specifičnog sistema kvalifikacija za Ligu šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda 

 

0
0

5 Komentara

  1. Zvezda nema ofanzivni deo veznog rsda, koji može da izvede akciju i stvori šansu napadačima. Dva zadnja vezna su okrenuti odbrani Ivanić nije kapacitet za Zvezdu. Može Zvezda da dovede reprezentativce Mitrovića i Prijovića, ništa neće pomoći, jer nema ko da im dodava loptu sem Borjana koji napucava ali to nije to. Zvezdi fale dva ili tri Marina napred i onda bi bila druga pesma, stvarale bi se šanse a forovi bi onda davali golove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedino vrede Borjan i Pankov i svako ko zna nesto o fudbalu bi pravio tim oko njih.Jedino sto vredi u Zvezdi u zadnjih nekoliko godina su golovi Pavkova protiv Liverpula.Bojim se da u Zvezdi ne znaju sta rade.Zvezdin problem je sto nema igru,ima igrace ali nema tim,nema agresivnost,brzinu.Neshvatljivo je da prave pocetnicke greske koje ponavljaju,primer gola partizana.Kup je odlucio igrac zvezde koji je glavom proigrao Markovica!!!Predhodni derbi je izgubila tako sto je Marin proigrao Sumu na isti nacin!!!U ligi sampiona je primila 10 golova na taj nacin sto su vracajuci loptu unazad proigrali protivnika!!!Kako je to moguce.Imaju li oni trmera!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Odreknite se pre svega Tomanea jer nikome nije jasno sta on igra. Ja da sad zaigram kao rekreativac, dao bih vise golova od njega.

    0
    0
    Odgovori
    • Dejane, treba da re je sramofa. Teras coveka koji je potopio prvaka Evrope – Liverpul. Zar mislis da su mrtvi Tomane i Boaci bolji napadaci od njega. Nisam siguran da si ti bas dobro resenje za Zvezdu (to nam govore rezultati) i mislim da je za sve nas bolje da ti ides dok jos nije kasno. Ako ostanes za narednu sezonu, crno nam se pise !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter