0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BESPLATNO NA PROSLAVU TITULE: Sprema se spektakl na ‘Marakani’, a Crvena zvezda poziva sve navijače!

Objavljeno: 15.06.20 u 19:55

Crvena zvezda je u sezoni 2019/20 postala prvak države po 31. put, a u poslednjem kolu protiv Proletera, u subotu od 19 časova i 15 minuta, crveno-beli će zajedno sa navijačima proslaviti još jednu titulu.

Kako navode iz tabora crveno-belih, ‘iza Zvezde je još jedna fenomenalna sezona, a pune tribine i pobeda protiv Proletera bi na pravi način zaokružila dominaciju Crvene zvezde u srpskom fudbalu. Zvezda ima niz od 55 utakmica bez poraza na ‘Marakani’ čime je izjednačen sa Liverpulom na listi najboljih domaćima, a trijumf protiv Novosađana bi crveno-bele doveo do brojke od 56 i do evropske krune u tom segmentu- čime bi se još jednom na delu pokazalo da je ‘Marakana’ neosvojiva tvrđava’.

Izabranici Dejana Stankovića su zasluženo osvojili titulu i treći trofej prvaka države u nizu. Ulaz za sve tribine će biti besplatan, a meč je na programu u subotu od 19 časova i 15 minuta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gol na svom debiju postigao je Andrija Radulović! Novi ljubimac Zvezdinih navijača je 2002. godište! @radule_11

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter