in ,

NEPOPRAVLJIVI BALOTELI: Žestoka optužba na račun Breše

Mario Baloteli je uvalio i sebe, ali i sada svoj već bivši klub Brešu u velike probleme pošto je otkrio javnosti da ga klub nije testirao na koronavirus pred početak grupnih treninga posle pandemije.

Bivši reprezentativac Italije je pre nekoliko dana maltene oteran i otpušten iz italijanskog kluba, a Baloteli je zbog toga odlučio da progovori o onome što se događalo iza zatvorenih vrata.

On tvrdi da ga klub nijednom nije testirao na koronavirus, dok ostale igrače jeste. Naglašava da je hteo da dođe na trening, ali su ga sa kapije vraćali.

Već su me se odrekli, a bio sam još član kluba – ističe „super Mario„.

Fudbalski savez Italije je, kada su ove informacije došle u javnost, pokrenuo istragu, jer prema novim propisima svaki aktivni igrač Serije A mora da bude testiran na covid19.

Kako bi se odbranio, Breša je posle dolaska inspektora FS Italije u njegove prostorije, rešio da pokrene sudski postupak protiv Balotelija, zbog povrede časti „iznošenjem neistina“. U Breši, naime, tvrde – da se Mario Baloteli uopšte nije pojavljivao na treninzima, a trebalo je, kako to ugovor i predviđa.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OGLASIO SE ČUKARIČKI: Četvorica igrača testirana na korona virus, svi rezultati su negativni!

‘BED BLU BOJSI’ SE OGRADILI OD SRAMNOG TRANSPARENTA: To je delo pijanih klinaca