0
Evropske lige

VEST KOJA JE UZDRMALA ENGLESKU: Jirgen Klop napušta Liverpul, poznata naredna destinacija Nemca!

Objavljeno: 12.06.20 u 13:11

Kakva bi samo ovo bila trenerska transfer bomba! Vest o mogućem odlasku Jirgena Klopa sa mesta trenera Liverpula uzdrmala je Englesku.

Jirgen Klop vratio je Liverpul u vrh engleskog fudbala. Prošle godine je sa slavnim klubom pokorio Evropu, a ove sezone mu fali šest bodova da i matematički osvoji dugo čekanu titlu u Premijer ligi.

Mnogi navijači Liverpula strahuju da bi sjajni trener uskoro mogao da napusti njihov klub, a da će se to dogoditi uveren je i legendarni Stiv Mekmanaman, nekadašnji engleski fudbaler.

– Mislim da Jirgen obožava Liverpul i Premijer ligu, ali mogu da ga zamislim kako se vraća u Nemačku i preuzima Bajern. Način na koji se vodi taj klub i način na koji na njega gledaju svi nemački treneri mi govori da je njegov odlazak tamo realan. Činilo se da je Bajern u padu, ali sad ima sjajnu ekipu u kojoj ima mesta i za iskusne igrače, ali i za mlade i talentovane – rekao je Mekmanaman, a prenosi ‘Index.hr’.

Ne samo da je otkrio gde će Klop nastaviti karijeru, već je uveren da drugi velikani nemaju nikakvu šansu!

Klop je trenersku karijeru počeo u Majncu 2001. godine. Tamo se zadržao sedam godina, kao i u sledećem klubu Borusiji. U Liverpulu je od 2015. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić šalje poruku podrške bivšim fudbalerima FK Borac Čačak koji su stupili u šrajk gladju!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter