0
Fudbal

OGNJEN MUDRINSKI ZA HS: Dva gola za šest minuta su dokaz uspona, želim da nastavim niz (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.20 u 10:55
Zbog karantina sam malo kasnio sa pripremama, a sada se osećam moćno na terenu i veoma sam srećan – kaže srpski napadač.

Bilo je potrebno samo šest minuta Ognjenu Mudrinskom da sa dva pogotka cementira pobedu Gorice u Zaprešiću. Srpski napadač je ušao sa klupe i dominirao protiv odbrane Intera, koja nije mogla da zaustavi nalet golgetera za prve pogotke u šampionatu Hrvatske. Srećan i zadovoljan učinkom u komšiluku, detalje je popularni Mudri, podelio u razgovoru za HotSport.
– Čekao sam, radio i dočekao golove. U nekim mečevima sam pogađao prečke i stative, ali ovog puta rešenja su bila idealna kao i asistencije mog saigrača. Zahvalio sam mu se posle pogodaka, a pokazali smo još jednom da je Gorica skup dobrih pojedinaca – kaže Mudrinski.
Veliki motiv imao je golgeter.
– Napustio sam Jageloniju da igram i pogađem mreže. Pauza zbog korone me je odvojila u karantin čak 42 dana, pa sam kasnio sa pripremama. Nije bilo mnogo vremena da se nadoknadi pred start sezone. Ipak, sada se osećam moćno i spremnim za veću minutažu.
Ekspresno je pogođena mreža Intera.
– Imali smo gol prednosti, ali je uvek rizik ukoliko se protivnik ne smiri još jednim golom. Šef je osetio pravi trenutak i ušao sam da pokušam da overim tri boda. Brzo sam uspeo i pokazao uspon, a drugi pogodak glavom je posle odlične akcije.
 
Nije lako igrati dva meča nedeljno.
– Za sada se dobro držimo, a najvažnije je da se izbegnu povrede i kroz treninge napredujemo, odmaramo… Za sve nas je ovo izazov i želim da u narednim mečevima nastavim niz.
Trka sa Osijekom za Evropu nije završena.
– Oni su dobar tim imaju prednost, ali može da se zakuva pošto naredne srede se sastajemo na njihovom terenu. Nemamo pritisak, važno je da igramo dobar fudbal i predstoji još devet intresantnih kola do kraja sezone.
Na kraju u Hrvatskoj pet klubova ima evropsku vizu.
– Pola Lige, a ovaj sistem je dobar. Dinamo je ubedljivo prvi, mada i drugo mesto za koje se bore Hajduk i Rijeka donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Videćemo krajni rasplet – poručio je na kraju razgovora za HotSport, Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter